Personvernerklæring

Jensen Blikk AS tar ditt personvern på alvor. Alle personopplysninger som oppbevares hos oss brukes kun til å kommunisere med våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere. Jensen Blikk AS videreformidler aldri dine personopplysninger til tredje part.

Behandlignsansvarlig:
Jensen Blikk AS
Klosterveien 41,
7100 Rissa

Telefon: (+47) 906 92 212

Vår nettstedsadresse er: www.jensenblikkas.no

Hvilke personopplysninger samler vi inn, kontaktskjema:

Informasjon samles inn gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

I henhold personopplysningslovgivningen har du rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger om deg.

Hvor behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake. Dersom du mener at Jensen Blikk AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no